BORNOVA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

İzmir Profesyonel Aşçılar Derneğin'den Bornova'da mesleki işbirliği protokolü.

Milli eğitim kanununda yürürlüğe giren yasa gereği, meslek liselerinin teknik konularda dayanışmak, öğrencilere deneyim aktarmak ve okul atölyelerinde öğrencilere programlı eğitimler sağlamak adına derneklerle işbirliği protokolü imzalaması kararı alındı.

Karar sonrası İzmir'deki başarılı birçok meslek lisesinden derneğimize işbirliği çağrısı geldi. Bu okullardan ilki olan Bornova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile geçtiğimiz günlerde resmi protokol imzalandı. Dernek yönetim kurulu ve okul yönetimi arasında karşılıklı imzaların atıldığı toplantı sonrası, şeflerimizden butik pasta tasarımcısı Özge KOCAER öğrencilerin yoğun isteği üzerine küçük bir şeker hamuru çalışması sergiledi. Bu gibi eğitimlerin yeni dönemde daha yoğun gerçekleşecek olduğunun müjdesini alan öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi.