SEFERİHİSAR FEVZİYE HEPKON UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZİYARETİMİZ

Lise ziyaretlerimiz son sürat devam ederken üniversiteli aşçı adaylarımızıda unutmuyoruz.

Geçtiğimiz perşembe Seferihisar Belediyesi'nin davetlisi olarak Mandalina Festivaline katılım sağlayan, İzmir Profesyonel Aşçılar Derneği şefleri, oraya kadar gitmişken okul müdürlüğünü Dernek Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Turgay BUCAK hocamızın yaptığı Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerini ziyareti ihmal etmedi.

Şeflerimizi makamında ağırlayan Doç.Dr. Bucak, doğru örnek teşkil etmesi açısından profesyonel aşçı ve şeflerin gençlerle iletişiminin çok önemli olduğuna vurgu yaparken, bu gereksinime her daim cevap veren derneğimizin varlığından ve bu yapının bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyaretimizde şeflerimiz, gençlere bilgilerinin aktarımı, tecrübelerinin paylaşımı ve akıllarına takılan soruların cevaplanması içerikli bir seminer de düzenlediler. Öğrenclerimizin büyük bir dikkat ve ciddiyetle takip ettiği seminer, onlarında bu işe ne kadar önem verdiklerinin göstergesiydi.

Son olarak hep birlikte yeni yemek laboratuvarını gezen şefler, öğrencilerimizle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip okuldan ayrıldılar.

Haber

Mehmet Ali ERSEN