Alsancak Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretimiz

İzmir Profesyonel Aşçılar Derneği genç meslektşlarımızı okullarında ziyaret etmeye son hız devam ediyor. Bugün şeflerimizin programındaki okul, Alsancak Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiydi.

İZPAD şefleri günümüzde gastronominin geldiği son nokta, mutfak kültürü, gençleri meslekte bekleyenler, verimli çalışma şekilleri, usta çırak ilişkileri, eğitimin önem gibi pek çok konuda bilgi paylaşımında bulundu.

Hem Türkiye'de gastronomi konulu en büyük organizasyonlardan olan ve saygın bir yere sahip ''İzmir'in Şefleri Uluslararası Yemek Yarışması'' için start verildikten sonra yarışmayla ilgili bilgilendirmeler için hemde dernek faliyetlerimiz hakkında bilgi sunmak için rotamızı okullarımıza çevirdik..

haber

Mehmet Ali ERSEN