ÖMER ÖZKAN İLKÖĞRETİM OKULUNDA 3.LEZZET BULUŞMASI

Bayraklı Ömer Özkan İlköğretim Okulunda 3 yıl önce başlayan veliler arası yemek yarışması, ilk günkü heyecanıyla devam ediyor.

Üç yıl önce Avpupa Birliği destekli bir proje ürünü olarak ortaya çıkan ve okul müdürü Ercan ESMER hocamızın büyük emeklerle geleneksel hale getirdiği, İzmir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından jüri bazında desteklenen yemek yarışmasına velilerin katılımı bu yılda oldukça fazlaydı.

Birbirinden enfes zeytinyağlılar, ana yemekler ve tatlıların jüri değerlendirmesine çıktığı yarışma yine şeflerimizin büyük beğenisini kazandı. Etkinlik sonunda derece alan veliler okul idaresi tarafından belirlenen ödülleri aldılar. İZPAD adına Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan ATABAY şefimiz okul müdürü tarafından verilen teşekkür plaketini derneğimiz adına kabul ederken, yaptğı konuşmada, önümüzdeki yıl yapılacak etkinliğe desteklerinin devam edeceğini belirtti.