KARŞIYAKA SUZAN DİVRİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZİYARETİMİZ

Bugünün pırıl pırıl öğrencileri, yarının ünlü şefleri olacak gençlerimizi ziyaret için Karşıyaka Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gittik.

İZPAD ÖĞRENCİ KONSEYİ'ni oluşturmak için Öğrenci Kollarını yeniden yapılandırıyor, yeni oluşumdaki değişen işleyişi, yakın ve uzun dönemdeki projelerimizi, derneğimizin dünü, bugünü ve yarınını anlatmak için okullarımızı ziyaret ediyoruz. sektörde eğitim yeri ve önemi, dernek olarak eğitime verdiğimiz destek hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.

öğrencilerimizden gelen tüm sorular büyük bir dikkatle dinlendikten sonra en akılda kalıcı örneklerle cevaplandırıldı.

Yeni yapılanan öğrenci kollarına büyük destek verilen okulumuzdaki tüm öğrencilerimize ve eğitimcilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.