ALTINOLUK FERNUR SÖZEN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ ZİYARETİMİZ

İzmir Profesyonel Aşçılar Derneği eğitime profesyonel dokunuşlarla destek olmaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana, derneğimizin misyon edindiği ilk satırbaşlarından birisi; Aşçılık mesleğine gönül verip eğitim almaya karar veren gençlere, doğru hedefe odaklanmaları için rehber misali eşlik etmek olmuştur.

Bu bağlamda, gerek İZPAD Gençlik Kollarına dahil olarak ailenin bir parçası olan gençlerimizin, bireysel yardım beklentilerine elimizden geldiğince ve mümkün olduğunca cevap vermeye, gerekse de okullarımızın ve eğitimcilerimizin resmi düzeyde işbirliği ve profesyonel destek taleplerine çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Son olarak Balıkesir Altınoluk Fernur Sözen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin başvurusu sonucu irtibat sağladık. Okulumuzun BENGİ PROJESİ Akademik Etkinlikleri için, yürütme kurulu üyemiz ve sosyal medya editörümüz Şef Mehmet Ali ERSEN aşçılık ve pastacılık programında eğitim gören öğrenciler ile meslek üzerine birikimlerini paylaştığı bir söyleşi gerçekleştirdi ve sonrasında atölyeye geçerek öğrencilerinde katılıyla spontane gelişen eldeki malzemeleri değerlendirerek sunum tabakları hazırladı.

Son derece verimli geçen günün sonunda öğrencilerimizin gözlerindeki heyecan, eğitimcilerimizin bu işbirliği ve destekten duyduğu mutluluk bizler için not defterimize kaydedeceğimiz en büyük kazanç olmuştur.

Etkinliğimizi noktalarken okul idaresi tarafından katkılarımız dolayısıyla takdim edilen plaketi ve teşekkürlerini memnuniyetle kabul ediyor, bizlerde kıymetli zamanını harcayarak derneğimizi temsil eden şefimize, okulumuz ile aramızdaki bağın kurulmasında değerli emekleri geçen yiyecek içecek bölüm öğretmenimiz Elif KAHYAOĞLU’na, kadirşinas bir ev sahipliği için Okul Müdürümüz Ebru İNAL UYAN’a ve son olarak da, etkinlik boyunca bizlere eşlik eden, geleceğin profesyonelleri, değerli aşçılık ve pastacılık bölümü öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.