BORNOVA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KARİYER GÜNLERİ

İzmir Aşçılar Derneği üyesi değerli şeflerimiz, Bornova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-içecek ve servis bölümü öğrencilerini, meslek ve sektörle ilgili bilgilendirmek adına okul yönetimi tarafından düzenlenen kariyer günlerine davet edildiler.

İzmir'in önemli otel ve restoranlarında görev yapan derneğimize üye şeflerimiz, düzenlenen seminerde öğrencilerimize sektör ve meslek ile alakalı birçok bilgi verirken, geçmiş deneyimlerinide onlara aktardılar.

Öğrenciler tarafından sorulan tüm sorular, en akılda kalıcı şekliyle ve örnekleriyle cevaplandırılıp, akıllardaki tüm soru işaretlerini gidermeye çalışıldı.

Günün sonunda okul müdürü Sabahat KONAK hocamız şeflerimize teşekkür çiçeklerini sunarken, İzmir Profesyonel Aşçılar Derneğiyle okul öğrencilerinin İZPAD Gençlik Kolları vasıtasıyla bağlantı kurmasından ve bu mesleği seçen genç beyinlerin mesleğin profesyoneli olan doğru şeflerin izinden gitmesinden duyacağı memnuniyeti dile getir.