İZMİR PROFESYONEL AŞÇILAR DERNEĞİNDEN HEM ZİYARET HEM SEMİNER

Başkanımız Şamil AKŞİT ve yönetim kurulu üyelerimiz, görev yapmakta olduğu, DEÜ Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na, müdür olarak atanan, İzmir Aşçılar Derneği Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Turgay BUCAK hocamıza makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençlere ve dolayısıyla onların aldığı mesleki eğitime son derece önem veren İZPAD, bu anlamda her anı da onlar yararına fırsata dönüştürmeye özen göstermektedir.

Ziyaret sonrası yüksek okulda eğitim gören öğrencilere bir seminer gerçekleştiren başta Onursal Başkanımız Hayrettin meydan ve Başkanız Şamil akşit, değerli bilgi ve deneyimlerini, gelecekte  mesleğin değerli birer parçası olacak öğrencilerle paylaştılar.

Seminer sonrası, Turgay BUCAK hocamızın büyük katkılarıyla kurulan yeni tekno mutfak gezildi.  Okul bahçesine günün anısına, derneğimiz tarafından hazırlanan hatıra fidanları dikilip veda edildi.